12 maart 2006

11-03-2006 Fuif + foto's


Zaterdag 11 maart 2006. Met een super fuif hebben we met zo'n 50 man afscheid genomen van het oude huis. Buiten sneeuwde het licht en brandden de vuurkorven, binnen was het een heerlijke chaos en bende. Pindadoppen op de grond, veel bier, wijn en fris, maar vooral veel ssssssssoep, stokbrood, saté en salade. Wij kijken terug op een oergezelig feest met veel familie, vrienden, bekenden, collega's en mede-dijkbewoners.

Samen hebben we nog even nagekletst met een laatste borrel en sigaret in huis. De ergste troep hebben we opgeruimd, de rest komt morgen wel.
Net op tijd kwamen we terug in de caravan: de kraan druppelde nog maar een heel klein beetje. Met geduld, gerommel aan de leidingen en een beetje geluk kregen we het nog net voor elkaar dat hij weer ging lopen. 's nachts hebben we om de twee uur de wekker gezet en steeds even de kraan laten lopen. Dat wordt je na twee nachten wel zat dus laten we nu standaard de kraan 's nachts maar langzaam lopen.
Tuurlijk, een waterleiding hoort onder de grond te zitten en boven de grond geïssoleerd te zijn, maar ja, wie rekent er nu op dat het in maart nog zo koud is. We treffen het niet bepaald.